Ár: 5 000 Ft
Kerület: XIX.
Kategória: Lexikon, enciklopédia

Kossuth Kiadó, 2011
768 oldal
Kötés: CÉrnafŰzÖtt, KemÉnytÁblÁs
ISBN: 9789630806473
Kikhez szól ez a könyv? Szülőkhöz, gyerekekhez, idősebbekhez mindenkihez, aki szeretne tartalmas időtöltésre találni maga vagy mások számára.
Ez a mű valójában útikönyv... Magyarországon évtizedek óta nem készült hasonló felépítésű, színes, képekkel illusztrált, a sportág kiválasztásának személyes szempontjait összefoglaló sportszakkönyv.

Könyv ára: 11 990 Ft

A könyv célja: segítséget nyújtani felnőtteknek és gyerekeknek megtalálni azt a sportágat, amely igazán tetszik nekik, hogy a mozgás valódi kikapcsolódás és jó érzés legyen mindenkinek.

Sok nehézségbe ütköznek az emberek, miközben megpróbálják megtalálni a számukra legideálisabb sportágat.
Mi alapján döntünk? Néha ez csak a véletlen műve, néha az határozza meg, mit sportoljunk, hogy mi az, amit ismerünk, vagy a szülők, barátok ismernek, vagy ami a közvetlen közelünkben elérhető. Ezért gyakran megesik, hogy kipróbálunk egy sportágat, aztán hamar abba is hagyjuk.

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Hasznos tippek

  • A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz, vagy Háztól-Házig szolgáltatással rendelsz az oldalon keresztül.
  • Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket!
  • Mindig nyilvános helyet válassz, ha személyesen találkozol az eladóval! Erre tökéletes megoldás lehet, ha Budapesten történik az adás-vétel, például a Jófogás Találkozási Pont
  • Érdeklődj, hogy megvan-e még az eredeti számla, garanciajegy, vagy doboz a kiválasztott termékhez!
  • Ha feltehetően fordítóprogrammal megírt eladói választ kapsz, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.