Ár: 200 Ft
Kerület: IV.
Kategória: Egyéb

Használt könyv, a képeken látható állapotban.

Átvehető személyesen Újpesten (Újpest központban vagy az Árpád úton a Víztoronynál, esetleg a Stop Shop bevásárlóközpont parkolójában) vagy bankszámlára utalás után küldöm ajánlott postai küldeményként, esetleg utánvéttel futárral.

Részlet a könyvből: Sylvain Marsac keze nem volt oly nyugodt és biztos, mint rendesen, a hogy kinyitotta az előcsarnok nagy üveg-ajtaját, mely a főlépcsőre nyilt. Talán maga a lépcső is meredekebb volt elmosódott rajzu, sötétszinü szőnyege alatt, hogy oly nehezen és lassan ment föl rajta? S talán a faragott mivü ajtó csengője égette az ujjait, hogy kétszer is visszahúzta a kezeit, mielőtt csöngetett? Ez a habozás szokatlan volt Sylvainnél, s látszott, hogy maga is szinte megdöbben rajta. Ez a negyven éves - vagy tán kissé idősebb - férfi, a kinek arcát a nap heve elégeté, hozzászokott a veszedelmekkel teljes élet minden nehézségeihez, de a habozást és a félelmet nem ismerte ; ezzel a két ellenséggel az utazó sohasem találkozott kóborlásaiban. Egy pillanatig mégis csaknem ugy volt, hogy visszafordul, de aztán kiegyenesedett és összehúzta bozontos szemöldökeit.

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Hasznos tippek

  • A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz, vagy Háztól-Házig szolgáltatással rendelsz az oldalon keresztül.
  • Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket!
  • Mindig nyilvános helyet válassz, ha személyesen találkozol az eladóval! Erre tökéletes megoldás lehet, ha Budapesten történik az adás-vétel, például a Jófogás Találkozási Pont
  • Érdeklődj, hogy megvan-e még az eredeti számla, garanciajegy, vagy doboz a kiválasztott termékhez!
  • Ha feltehetően fordítóprogrammal megírt eladói választ kapsz, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.