Ár: 1 788 Ft
Kerület: II.
Kategória: Egyéb

2007-ben, a munka ünnepének hétvégéjén, a nyári éjszaka csendjében egy ismeretlen férfi mászott be óvatosan egy vidéki ház ablakán.
Másnap reggel Kathleen Willey meglepődve tapasztalta, hogy sem az ékszereihez, sem a hitelkártyáihoz nem nyúltak, az értékes elektronikai eszközöket ugyan elmozdították, de nem lopták el. Azonban a kiadás előtt álló könyvének kézirata amelyben kompromittáló tények szerepelnek Bill és Hillary Clintonra nézve rejtélyes körülmények között eltűnt.

Willey önkéntesként dolgozott a Fehér Házban, és anyagi gondjai támadtak. Felkereste Bill Clinton elnököt az Ovális irodában, hogy áthelyezését kérje egy fizetett állásba. Clinton, akit addig a barátjának tekintett, ahelyett hogy segített volna neki, szexuálisan zaklatta. Nem sokkal később megtudta, hogy a férje, Ed, még aznap öngyilkos lett
A könyv ára: 1788 Ft.
A Könyv átvétele személyesen is lehetséges, és ingyenes.
Címünk: Bp. II. ker. Fény u. 2. V. em. 1. 121-es kapucsengő: Booker. A személyes átvétel munkanapokon 10.00-17.30 óra között lehetséges.
Postai szállítás esetén a postaköltséget felszámoljuk, 9 000 Ft. fölött ingyenes!

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.