Ár: 1 300 Ft
Kerület: IX.
Kategória: Szépirodalom

Izgalom, cselekmény, intrika és meglepetés az első oldaltól az utolsóig.
Az érdekfeszítő, több szálon futó történet letehetetlenné teszi Gayle Lynds nagyszerű könyvét.
A londoni Royal Albert Hallban koncertet adó vak zongoraművésznő, Julia Austrian rejtélyes módon visszanyeri tíz éve elvesztett látását, és véletlenül tanúja lesz anyja meggyilkolásának.
Ettől kezdve egyetlen életcéljának a gyilkos felkutatását tekinti.
Közben Sam Keeline CIA ügynök évek óta kutatja a Katalin-palotából a II. világháború végén titokzatos körülmények között ellopott mestermű, a Borostyán-szoba rejtélyét. A szálak a zongoraművésznő két nagyapjához, Daniel Austrianhoz és Lyle Redmonthoz vezetnek.
Julia és Sam egy kalandos találkozás után együtt szállnak szembe azokkal a rejtélyes szándékokkal és erőkkel, amelyek manipulálják a törvényeket, a bankokat, a sajtót, s a legkegyetlenebb gyilkosságoktól sem riadnak vissza.
A főszereplők állandó életveszélyben vívják a harcukat, de lassan megértik az összefüggéseket, és mint egy színes mozaik, összeáll előttük a kép

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.