Ár: 32 990 Ft
Kerület: XXII.
Kategória: Kiságy, matrac, járóka

Nagyon szép, fenyőfából készült függő bölcső kókuszmatraccal. (Rendelhető matrac nélkül is-értékegyeztetéssel)

A bölcső és a matrac is teljesen új.

Maga a bölcső perlon kötélen lóg aminek a szakítószilárdsága kb. 1000 kg.

A függőbölcső nagy előnye, hogy a pici szinte saját magát ringatja, mivel minden apró mozdulatára megmozdul, beleng a bölcső, majd ezt a ringó mozgását sokáig meg is tartja. A baba így sokkal könnyebben megnyugszik, és visszaalszik.

A bölcső fekvőfelületének a mérete 30 x 80 cm. (A többi mérete az egyik képen látható.)

A bölcső lakkozva van, színtelen, selyemfényű, oldószermentes lakkal, de igény szerint natúr is vásárolható, ha valaki saját maga szeretné a bútort festeni, dekorálni.

Minden csecsemő és kisgyermek ösztönösen igényli a hintamozgást, mely egyrészről a pocakban eltöltött kilenc hónap alatti, magzatvízben való ringatózásra emlékezteti, másrészről pedig a legjobb módja annak, hogy megnyugodjon. Ezzel a mozgással maga köré teremti az anyaméh védett, kényelmes és megnyugtató érzését, mely harmóniával tölti el a babát, elcsendesedik, megnyugszik, elalszik. Kevesen tudják, hogy ez a mozgásfajta, túl a fent említett hatásokon, stabilitást és egyensúlyérzéket is ad a babának, mely később a mászás, járás fejlődésében fontos szerepet fog játszani, sőt még a beszédfejlődésre is kihatással lehet.

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.