Bruttó bér: 500 000 Ft
Kerület: VII.
Kategória: Értékesítés / kereskedelem
Jelentkezéshez szükséges dokumentumok: önéletrajz, motivációs levél
Bértípus:
Tapasztalat: Pályakezdő
Foglalkoztatás jellege: Vállalkozói/szerződéses
Elvárt végzettség: középiskola
Szükséges nyelvtudás: nem igényel
Munkakör megnevezése: Ingatlanértékesítő

Tisztelt Álláskereső!

A különböző álláskereső portálokon a mai napon 528db hirdetésben ajánlanak Önnek budapesti ingatlan értékesítő pozíciót.

Vajon miért EZ a hirdetés lenne Az Ideális Választás Önnek a sok cég közül?
Vajon miért nekem Küldje EL A Jelentkezését?

Arra tudok Önnek biztosan válaszolni, hogy az értékesítők Miért Szeretnek Az Általam Vezetett Irodában Dolgozni?
1. Mert Valóban Figyelek Rájuk, és a figyelem nem a sablonos névnapi köszöntésekben merül ki (mert az például nem az erősségem).
2. Mert Emberként És Üzleti Partnerként Kezelem Őket.
3. Mert Értékelem Az Erőfeszítéseiket.
4. Mert a Minőségi Munkát Részesítem Előnyben: saját magamat is folyamatosan képzem, hogy egyre jobb vezető lehessek, és az értékesítőket is napról napra fejlesztem.
5. Mert minden értékesítőmnek Saját Üzleti Terve van, amit magának határoz meg, nem sablon elvárásoknak kell megfelelniük.
6. Mert Csak Pozitív Motivációban van részük.
7. Mert mindig Elérhető Vagyok számukra.
8. Mert az Adminisztráció Csak Másodlagos feladat számukra.
9. Mert munka közben Jó A Hangulat, és az új értékesítők Sok Segítséget Kapnak a régi kollégáktól is.
10. Mert Hisszük, Hogy Az Őszinteség Fontos Értékünk: úgy keresünk pénzt, hogy másnap is a tükörbe tudunk nézni, hiszen tényleg minden ügyfelünk jól járt az üzlet során.

Ezen kívül Mit Érdemes Még Mérlegelnie, mielőtt jelentkezik hozzánk:
- Nem volt még hasonló pozícióban korábban --- ez akár az előnyére is válhat, ha nyitott az új dolgok elsajátítására, és végzett már olyan munkát, vagy sportolt versenyszerűen, ahol a kitartására volt szüksége.
- Lehetőség van vezetővé válni, vannak bővítési terveim --- van, akinek ez egy érdekes szempont a választásnál.
- A Belvárosban (VII. kerület) és Budán (XII. kerület) is van irodánk --- több szimpatikus ajánlat közül érdemes előnyben részesíteni azt, amelyik viszonylag könnyen megközelíthető a lakhelyéről, vagy amelyik területet jobban ismeri.
- Szintén a fenti területi adottságunkból adódó lehetőség, hogy a gyorsabban pörgő pesti piacon és a magasabb értékű budai oldalon is otthonosan mozgunk --- kinek melyik áll közelebb az egyéniségéhez, de akár a Duna mindkét oldalán is dolgozhat, ha kedve tartja.
- Nem elvárás az autóhasználat --- közlekedhet bármivel, csak érjen oda időben mindenhová :-)
- Nem elvárásunk a nyelvismeret --- lehet nélküle jól boldogulni, de határozottan előnyösebb pozícióban tud lenni, ha Ön tárgyalóképes angol nyelven.
- Fontos! Ön olyan anyagi helyzetben van, hogy havonta szüksége van egy fix összegre a kiadásai finanszírozására? --- Kevesen kezdenek más élethelyzetben! Amire figyelnie kell, hogy olyan helyen kezdje el a munkát, ahol megkapja a szükséges segítséget és tudást. Ha ez a két dolog megvan, és Ön valóban dolgozik, akkor hamarabb tud pénzt keresni, mintha egy fix fizetést nyújtó pozícióban helyezkedne el. Ezért, bár fel tudok ajánlani Önnek fix fizetést, de ezzel hátrányba kerülne a többi értékesítőnkhöz viszonyítva.
- Szintén Fontos Választási Szempont: Alapfeltétel, hogy ne átlagjövedelemre tartson igényt. Mert csak akkor fogja jól érezni magát nálunk, ha el tudja képzelni, hogy bőven az átlag feletti jövedelmet viszi haza.
- Szükség van érettségire, ennek hiányában sajnos nem tudjuk elindítani az együttműködést.

Ha a fenti sorok között olvasott olyan szempontot, ami szimpatikus Önnek, akkor várom jelentkezését fényképes önéletrajzzal és motivációs levéllel.

Köszönöm az idejét, amit e hirdetés elolvasásával irodánkra szánt. Bízom benne, hogy hamarosan jelöltjeink, majd értékestőink között üdvözölhetem.

Gyarmati Csilla
franchise partner, irodavezető

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.