Ár: 200 Ft
Kerület: IV.
Kategória: Egyéb

Használt könyv, a képeken látható állapotban.

Átvehető személyesen Újpesten (Újpest központban vagy az Árpád úton a Víztoronynál, esetleg a Stop Shop bevásárlóközpont parkolójában) vagy bankszámlára utalás után küldöm ajánlott postai küldeményként, esetleg utánvéttel futárral.

Azt kérdezték tőlem, hogyan történt, hogy angol létemre magyar tárgyú regényt írtam, melynek telivér magyar ember a hőse? Igen... hogyan is történt? Legelőször Rubidó-Zichy Iván báró, londoni magyar követ és felesége hívtak, jöjjek el hozzájuk, magyarországi birtokukra. Mult szeptemberben pedig Bethlen István gróf és Felesége hívtak meg, elragadó szívességgel, falusi otthonukba. Őszinte örömmel fogadtam el meghívásukat. Sohasem voltam még Magyarországon, pedig már régtől fogva vágytam ide eljönni. Mindabból, amit hallottam, az volt a benyomásom, hogy ez az ország a lovagiasságnak és romantikának utolsó mentsvára. És nem csalódtam ebben a hitemben. Könyvemben az olvasó megtalálja annak a hat gyönyörű hétnek minden impresszióját és emlékét, melyet Budapesten és a magyar vidéki házakban töltöttem. Az összes szereplőket valóságos, élő emberekről mintáztam, a vidéki kastélyok és városi otthonok valóban megvannak és meggyőződésem, hogy a magyarok közül sokan rögtön rájuk is fognak ismerni. Október végén tértem vissza Angliába és már november másodikán belekezdtem könyvem írásába. Az én esetemben a könyv megírását nem szabad úgy elképzelni, hogy leülök az asztal mellé, tollamat tintába mártom és írok! Nem! Behúzódom egy pamlag sarkába, sok párna közé és egyszerre csak blokk meg ceruza után nyúlok. Minden továbbit elvégez a fantáziám.

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Hasznos tippek

  • A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz, vagy Háztól-Házig szolgáltatással rendelsz az oldalon keresztül.
  • Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket!
  • Mindig nyilvános helyet válassz, ha személyesen találkozol az eladóval! Erre tökéletes megoldás lehet, ha Budapesten történik az adás-vétel, például a Jófogás Találkozási Pont
  • Érdeklődj, hogy megvan-e még az eredeti számla, garanciajegy, vagy doboz a kiválasztott termékhez!
  • Ha feltehetően fordítóprogrammal megírt eladói választ kapsz, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.