Ár: 200 Ft
Kerület: IV.
Kategória: Egyéb

Használt könyv, a képeken látható állapotban.

Átvehető személyesen Újpesten (Újpest központban vagy az Árpád úton a Víztoronynál, esetleg a Stop Shop bevásárlóközpont parkolójában) vagy bankszámlára utalás után küldöm ajánlott postai küldeményként, esetleg utánvéttel futárral.

Részlet a kötetből: "A rendőrfogalmazó eltolta maga elől az üres söröskancsót, talpát nekifeszítette a kávéházi asztal öntöttvas lábának s kicsit hátrébbcsúsztatta a székét. Kezefejével a szájára ütögetett, hogy elfojtsa a kikivánkozó ásítást. - No én megyek, - mondta kedvetlenül. Merkl adójegyző, a templomórára pillantott: - Máris, Bercikém? Hiszen még csak háromnegyed. - És ebben a szörnyű hőségben, - tette hozzá marasztalón Boda járásbíró, - amúgy sem lehet dolgozni. A rendőrforgalmazó... Bertalan Péter volt a becsületes neve s csak becézték Bercinek... már várta ezt a mindennapos marasztalást. Nap-nap után itt ebédeltek jármasban, nyáron a piros-sárga csíkos vászonernyő árnyékában, télen a Főutcára néző, legszélső üvegablak mögött s az ebéd utáni búcsúzás árnyalatnyi változatokkal majdnem mindig ugyanígy játszódott le."

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Hasznos tippek

  • A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz, vagy Háztól-Házig szolgáltatással rendelsz az oldalon keresztül.
  • Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket!
  • Mindig nyilvános helyet válassz, ha személyesen találkozol az eladóval! Erre tökéletes megoldás lehet, ha Budapesten történik az adás-vétel, például a Jófogás Találkozási Pont
  • Érdeklődj, hogy megvan-e még az eredeti számla, garanciajegy, vagy doboz a kiválasztott termékhez!
  • Ha feltehetően fordítóprogrammal megírt eladói választ kapsz, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.