Ár: 500 Ft
Kerület: XI.
Kategória: Szépirodalom

David Osborn: Leszámolás

David Osborn Leszámolás c. regénye.

Szép állapotban, lásd képeken. Magyar nyelvű. 390 oldalas.

Kiadás éve: 1989
Kiadó: IPM

Személyes átvétel a Négyes metró megállóiban.

Kb. egész nap figyelem az emailjeimet, írjon bátran.

Email címem: gabor.vag@gmail.com

Sok könyvet hirdetek most.

Postázni is tudom.

Tartalom:

Sátáni összeesküvés körvonalai bontakoznak ki a regény első lapjain. Minden hájjal megkent, hétpróbás üzletemberek úgynevezett mértékadó pénzügyi körök vetik ki a hálót, hogy Franciaország olajtartalékait amerikai kézre juttassák, s ezzel megszerezzék az ellenőrzést a francia gazdaság fölött. A megvesztegetéstől, megfélemlítéstől, zsarolástól, gyilkosságtól sem riadnak vissza, és gátlástalanságukat csak fokozza, hogy a legmagasabb posztokon ülő kormányhivatalnokok védelmét élvezik.
Velük szembeszállni nem csekély bátorságot és állandó életveszélyt jelent. Hát még akkor, ha aki megpróbálja, maga is közülük való, s ezért fokozott ellenőrzés alatt áll. Aaron Zeismann mégsem tehet mást ő a francia titkosszolgálat beépített embere, De Gaulle elnök vakondja, aki sok-sok esztendeig várt erre a feladatra.

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.