Ingyen elvihető
Ár: Ingyen elvihető
Kerület: X.
Kategória: Kutya

bekerült: 2016-05-11
honnan: Ózdi ebtelepről
faj: kutya
fajta: Csivava kev.
ivar: kan iv.
szín: tricolor
szőr típus: rövid
méret: kicsi, 4 kg

Cooper kb. 2015 januárban született, csivava felmenőkkel is rendelkező kistestű, chipezett, oltott, ivartalanított keverék kan kutya.
Az ózdi gyepmesteri telepről került a gondozásunkba.
Cooper karakán, határozott kis jószág (és annak is kellett lennie, ha túl akarta élni az utcát). Boglya kutyánkkal együtt érkezett hozzánk Ózdról, de valamiért már az első pillanattól nem szerette, mindig leste az alkalmat, hogy megcsipkedje, megmoroghassa. Úgy érzi, neki ezt szabad, ha esetleg visszakapja, amit adott, azt viszont nagyon zokon veszi, hangosan sír és eljátssza a hattyú halálát. Az, hogy kivel jön ki, és kivel nem, egyéni szimpátia alapján dől el, nem a másik kutya nemétől függ. Bizonyítja ezt az is, hogy legjobb barátja egy másik kan kutyus, (Dönci) és vele már ivartalanításuk előtt puszi-pajtik voltak. Így tehát valószínűsíthető, de természetesen le kell próbálni egymással a két kutyát, hogy leendő családjában Cooper örülne hozzá hasonló méretű kutyatársnak, mert jelenleg több különböző korú és nemű kutyával él együtt Boglyától eltekintve - problémamentesen.
Ha egyedül hagyják, hangosan ugat, ezért is lenne jó számára egy társ.
Szereti az embereket, szeret az emberrel ágyban aludni,ilyenkor semmi gond vele, viszont, ha a saját helyén alszik, megmorogja, aki túl közel megy, nem szereti azt sem, ha ráhajolnak felülről (lehet, hogy így lefogva bántották). Ezért kizárólag nagy gyermek mellé mehet, aki megérti és tiszteletben tartja, ha Cooper pihenni akar.
Ezt a pici blikfangot leszámítva, Cooper kedves, bújós kutya. Szeret ölben lenni,vagy a szeretett személy közelében elüldögélni, bár az ölben ülés nála csak pillanatokig tart, aztán megy a dolgára.
Jelenleg kertes házban él és nagyon élvezi a szabadságot. Jön-megy a kert és lakás között, és néha őrzi a házat is (nem egy ugatógép, csak akkor ugat, ha valami említésre méltó dolog történik (pl. postás,lovaskocsi, macska megy el a ház előtt) csak akkor jelez.
Közepes mozgásigényű,de nagyon fürge,így ajtó nyitáskor nagyon figyelni kell rá!!
Pórázon most tanul közlekedni.
A lakást kulturáltan használja, nem rombol.
Mivel jól mászik emeleti tartásra nem való,nehogy a nyitott ablakon, teraszon kiugorjon.
A pocakját szereti,de nem e körül minden gondolata. Amit már nem bír megenni ott hagyja.
Cooper olyan családot keres,ahol elfogadják és tiszteletben tartják azt, hogy alvás közben nincs félfogadás, kinyitják számára a világot és szeretik amíg csak él!

Cooperről érdeklődni Takács Katinál lehet a 0670-233-6476-os telefonszámon vagy a kasznakata@gmail.com email címen.
hely: Budapest, ideiglenes befogadó
telefon: +3670-223-6476
e-mail: kasznakata@gmail.com

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.