Ár: 6 000 Ft
Kerület: XVII.
Kategória: Asztali PC és kiegészítők

Összes Hozzá Tartozó Kábellel, Csatlakozóval.Canon Pixma MX320 multifunkciós készülék Egy multifunkciós, ami kompakt és költségtakarékos. A Pixma MX320 professzionális tintasugaras nyomtatást, másolást, faxolást és lapolvasást biztosít, és 30 lapos automatikus dokumentumadagolóval járul hozzá a termelékenység további növeléséhez.

Funkciók

- Négy az egyben tintasugaras készülék: nyomtató, lapolvasó, másoló és fax
- Lézerminőségű sebesség: 7,5 / 4,5 kép/perc (fekete-fehér / színes) *
- 30 lapos automatikus dokumentumadagoló
- Magától kinyíló papírtálca
- Képpontmátrixos LCD kijelző
- Beolvasás USB hordozókra
- Fine nyomtatókazetta 2 pikoliteres tintacseppekkel
- Chromalife100+ **
- Opcionális Bluetooth

Termelékeny és hatékony multifunkciós tintasugaras készülék otthoni irodai felhasználásra.

Minőségi fénykép- és dokumentumnyomatok néhány másodperc alatt
A Canon Fine nyomtatókazetta technológia dokumentum- és fényképnyomtatáshoz is jól használható: egy fekete pigment alapú tintás kazetta biztosítja a szövegek maradéktalan nyomtatását, és egy festékalapú színes kazetta gondoskodik a fényes, fotólabor minőségű fotónyomatokról és a színes grafikák visszaadásáról.

Gyors, lézeres minőségű nyomatok
A Fine rendszer két legfontosabb eleme a kiemelt gyorsaság és képminőség. A dokumentumnyomtatás alapesetben 7,5 kép/perc (monó) illetve 4,5 kép/perc (színes) sebességgel történik, ezzel növelve a felhasználó produktivitását.

Egyszerű beolvasás és másolás a 30 lapos ADF-adagolóval
A minőségi beolvasott képek 1200 x 2400 dpi optikai felbontással készülnek. A 30 lapos automatikus dokumentumadagoló (ADF) jóvoltából egyszerre nagyobb mennyiségű dokumentum is beolvasható illetve másolható. A többoldalas dokumentumokhoz használható leválogatással, 2-ről 1-re illetve 4-ről 1-re másolás papír- és időtakarékos módszer. Az automatikus lapolvasás mód kielemzi, beolvassa és a legmegfelelőbb beállításokkal menti az adott dokumentumot anélkül, hogy hosszas manuális eljárást kellene végigcsinálni.

Gyors faxolás
A 33,6 kb/s sebességű Super G3 faxolás gyors és megbízható módszer. Használja önálló faxkészülékként vagy faxoljon közvetlenül a számítógépről anélkül, hogy kinyomtatná a dokumentumot. Az ADF-adagolóból több oldal is egyszerűen elfaxolható. Használja ki a 20 kódolt gyorstárcsázás, a sorozatos küldés és az 50 oldalas faxmemória előnyeit.

Beolvasás USB-hordozóra
Az előlapi USB-porton keresztül közvetlenül USB-hordozóra olvashatók be dokumentumok vagy fényképek, így gyorsan megoszthatja a beolvasott fájlokat.

Fotónyomtatás Fine technológiával
A 10 x 15 cm-es, szegély nélküli fényképek mindössze 45 másodperc alatt elkészülnek. A 2 pl-es tintacseppeknek és a 4800 x 1200 dpi felbontásnak köszönhetően a fényképek élesek és szemcsézettségmentesek.

Chromalife100+
A Chromalife100+ rendszer** gyönyörű, minőségüket akár 300 évig is megőrző fényképeket produkál a Canon Fine nyomtatófejes technológia, az eredeti Canon fotópapírok és a festékalapú tinták segítségével.

Pictbridge és opcionális Bluetooth
A Pictbridge port segítségével bármilyen kompatibilis digitális fényképezőgépről azonnal megkezdheti a fényképnyomtatást. A választható BU-30 Bluetooth adapternek köszönhetően bármilyen Bluetooth-eszközről vezeték nélkül nyomtathat.

Tartozék szoftverek
A Canon MP Navigator EX szoftver a beolvasott fájlok kezelését végzi: kereshető PDF-formátumba konvertálja a dokumentumokat, jelszóval levédi őket, és több mint 15 nyelven biztosít optikai karakterfelismerést. A Canon Easy-Photoprint EX szoftvere többféle funkcióval (pl. vörösszemhatás automatikus korrekciója, automatikus fényképkorrekció) támogatja a kiváló fényképnyomatok készítését.

Operációs rendszerek
Windows és Mac OS X.

* A nyomtatási sebességek az ISO/IEC FCD 24734 Esat szabványnak megfelelőek**A Chromalife100 technológiáról szóló bővebb információ elérhető a www.canon-europe.com/chromalife100 weboldalon,

Tekintse meg további hirdetéseimet.

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Kedvező kölcsönök erre a termékre(Promóció)
{{title.info.main[1].name}}
{{title.info.main[1].value}}
{{product.info.main[1].name}}
{{product.info.main[1].value}}
{{product.name}} image
{{product.name}}
{{product.info.main[0].name}} {{product.info.main[0].value}}
Érdekel »
Tovább
a többi hitelajánlatra »

Hasznos tippek

  • A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz, vagy Háztól-Házig szolgáltatással rendelsz az oldalon keresztül.
  • Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket!
  • Mindig nyilvános helyet válassz, ha személyesen találkozol az eladóval! Erre tökéletes megoldás lehet, ha Budapesten történik az adás-vétel, például a Jófogás Találkozási Pont
  • Érdeklődj, hogy megvan-e még az eredeti számla, garanciajegy, vagy doboz a kiválasztott termékhez!
  • Ha feltehetően fordítóprogrammal megírt eladói választ kapsz, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.