Ár: 63 000 Ft
Kerület: XII.
Kategória: Videokamerák

Canon Legria HF R606 fullhd videókamera újszerű állapotban

Sokáig keresgéltem amíg rátaláltam. Nagyon sok géptesztet elolvastam, ami csak elérhető az Interneten magyarul és angolul.

Olyan kamerát akartam, ami kicsi, könnyű, mégis jól látható a kijelzője, komoly optikai zoomja van, jó nagy a lencséje, hogy gyenge fényviszonyok mellet is adjon képet, amit stabilan lehet tartani, legyen képstabilizátoros, ne legyen rajta egy rakás kezelőgomb... és mindezt fullhd felbontásban tudja.

Felelősséggel állíthatom, ez a kamera Az A Kamera!
SŐt!

Meg van fejelve egy, az okostelefonokéhoz nagyon hasonló érintőkijelzővel, így a telefonoknál már megszokott módon, néhány koppintással végezhetjük el a beállításokat. Ezt egyszer kell megtennünk, mert az intelligens elektronika megjegyzi azokat még akkor is, ha le kell vennünk az aksit.

Képstabilizátora professzionális.
Volt egy pár, kisebb optikai zoommal felszerelt kamera a kezemben, de a kézremegést már kisebb nagyításnál is észre lehetett venni.
A Canon megcsinálta! Az optikai tartományban a Legria nagyon jól stabilizál.
Viszont csodák nincsenek! Az 57x-es zoom végén a kamerát tartó kéz ereiben pulzáló vér mozgása is meglátszik, ez azonban természetes. Gondoljunk csak bele: a 20x-os nagyítású profi látcsöveket is le kell támasztani, ha belenézve nem akarunk elszédülni.

Nem áradozok tovább, elégséges információ olvasható róla.

Ne keressen, járjon jól, használja ki, hogy egy hozzáértő már kellő alapossággal kiválasztotta a legmegfelelőbbet!

Vannak nagyobb felbontású fotók, és bár a legnagyobb videómegosztón számtalan tesztvideó van róla, én is készítettem egyet a kifogástalan működést igazolandó. Kérje emailben és elküldöm a linkeket!

Ha kérdése van ne fogja vissza magát, rövid időn belül készséggel válaszolok!

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.