Kerület: VII.
Kategória: Egyéb

Bőrkabát, bőrdzseki, pilótakabát kötött mandzsetta, kézelő, passzé javítás és csere Ruhaklinika a Blahánál!

Elkopott, kilyukadt, feslett a bőrdzsekin a passzé vagy a mandzsetta?

Ruházatunk legjobban igénybe vett része a mandzsetta, vagy kézelő. Mivel ez a gallérhoz hasonlóan élesen kettéhajtott, levasalt anyagból áll, gyakori, hogy az éleknél az anyag megbomlik, kilyukad, a mandzsetta elkezd fesleni. Leginkább a bőrdzsekik alja, ujja - mandzsetta rész - szokott elkopni, fesleni, kilyukadni. Szakembereink nagy rutinnal oldják meg, akár javítani, akár cserélni kell a hibás elemet.

Mandzsetta javítás, csere:
A mandzsetta alsó, kopott részét lebontjuk, levágjuk a rossz részt, és visszahajtjuk. Ha kilyukadt a mandzsetta anyaga, és javítható esztétikusan, akkor stoppoljuk, ha már nem javítható, akkor a komplett mandzsettát cseréljük. Ilyenkor a régi mandzsettát kibontjuk a helyéről, és ez alapján készítjük el az új mandzsettát, amit visszavarrunk a régi helyére.

Passzé javítás, csere:
A bőrdzseki passzéja vastag, kötött (gumis) anyagból készül. A gumis passzék leggyakoribb hibája éppen a gumi, annak tartásával szokott probléma lenni: kitágul és már nem simul úgy a védendő felülethez, ahogy kellene. Ilyen esetekben a passzét cserélni kell, mert hiába is vennénk szűkebbre a, a rugalmasságát vesztett passzé különösen bőrdzsekik esetében kényelmetlen viseletet nyújt.
Kötött passzék esetében a leggyakoribb hiba a passzé lebomlása, amelyet szemfelszedéssel, és újrakötéssel orvosolunk. Igen gyakori a bőrdzsekik esetében, hogy a passzé rész varrása enged el, bomlik meg. Ilyen esetekben a varrást pótoljuk, a passzét visszaerősítjük a megszokott helyére.

Egyéb ruházattal kapcsolatos problémájával is keressen bennünket bátran, a szükséges, és persze lehetséges javításokat a legmagasabb minőségben, kiváló minőségű alap, és kellékanyagokkal végezzük. Szakembereink tapasztalata garancia a kifogástalan minőségre! Várjuk szalonunkban a hét végén is!

Bőrdzseki, bőrkabát, pilótadzseki kötött mandzsetta, passzé javítás, csere - Ruhaklinika

Amiért érdemes cégünket választani:
Tradicionális, több generációs múlt (Anno 1923)
Tapasztalt szakember gárda, szabómesterek
Speciális gépek, minőségi segédanyagok, kellékek
Korszerű technológiák, minőség-ellenőrzés
Komplex szolgáltatások - különleges kéréseit is megoldjuk
Belvárosi hosszított nyitva tartás (Kérésére felkeressük Önt)

Nyitva tartás:
Hétfőtől-péntekig: 8-20 h
Szombat: 9-18 h
Vasárnap: 10-18 h

Cím: 1072. Bp. Akácfa u. 41. (Wesselényi u.-nál)

E-mail: www.ruhaklinika.hu

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Hasznos tippek

  • A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz, vagy Háztól-Házig szolgáltatással rendelsz az oldalon keresztül.
  • Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket!
  • Mindig nyilvános helyet válassz, ha személyesen találkozol az eladóval! Erre tökéletes megoldás lehet, ha Budapesten történik az adás-vétel, például a Jófogás Találkozási Pont
  • Érdeklődj, hogy megvan-e még az eredeti számla, garanciajegy, vagy doboz a kiválasztott termékhez!
  • Ha feltehetően fordítóprogrammal megírt eladói választ kapsz, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.