Kerület: VII.
Kategória: Kiegészítők

Autóponyva, motorponyva, robogó, quad és ATV ponyva méretre készítés, ponyvajavítás. UV-álló, vízlepergető ponyva járművére szabva!

Ma már szinte minden autótípushoz kapható takaróponyva, azonban ezek az autóponyvák némi ráhagyással ugyan, de az autók gyári méreteire vannak szabva. Gyártásuknál nem veszik nem vehetik - figyelembe a járművekre szerelhető extra tartozékok hosszú listáját, a tetőcsomagtartót, síléctartót, biciklitartót, vagy adott esetben egy extra méretű bukócsövet, egyedi felépítményt pl. egy pick-up-nál. Ha nem szeretné ezeket a tartozékokat leszerelni, és úgy kívánja tárolni, letenni a járművét, hogy ezekkel együtt szeretné letakarni, egyedi méretű ponyvára lesz szüksége.
A Textilklinika ebben tud Önnek segíteni.

Autóponyva, motorponyva méretre készítés:
Minden esetben egyedi méretvételezéssel mérjük fel a jármű kerületét, körvonalait, ezért a legcélszerűbb befáradni hozzánk, Budapesten, az Akácfa utcába, ahol munkatársunk rögzíti a ponyva készítéséhez szükséges paramétereket. (Amennyiben Budapesttől nagyobb távolságra lakik, és a személyes méretvétel nem lehetséges, néhány fotó, és a méretek megadása is elég lehet a ponyva legyártásához, de ebben az esetben az esetleges mérési pontatlanságból eredő hibákért nem vállalunk felelősséget!) Ponyvavarró munkatársunk kifejezetten az Ön járművére szabva elkészíti a munkafelvételkor megadott paraméterek alapján a védőponyvát, amelyet személyes átvételkor fel is próbálunk járművére.

Az autóponyva anyagának főbb jellemzői:
Az általunk felhasznált kültéri ponyvaanyag rendkívül ellenálló, vízlepergető, UV-álló, erős anyag, ami évekig ellenáll az időjárás káros hatásainak, ezáltal megvédve az Ön járművét. Különböző vastagságban kérhető a felhasználás körülményeitől függően. Igen széles színválaszték áll a rendelkezésre, így szinte biztos, hogy talál ízlésének megfelelőt.

Autótakaró, járműtakaró ponyva javítás:
Cégünk járműponyvák, takaróponyvák, és szerelvényeik javításával is foglalkozik. Megjavítjuk, foltozzuk a sérült részeket, pótoljuk a nem javítható részeket, hiányzó rögzítő elemeket. Nem minden esetben javítható, vagy érdemes javítani a ponyvát, ennek eldöntésére kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat, vagy fotózza le a kérdéses ponyvát, mielőtt behozná, hogy munkatársunk eldönthesse, érdemes-e/lehet-e az adott sérülést javítani.

Ponyva javítás során a leggyakrabban előforduló munkák:
Szakadások javítása, foltozása, kiszakadt bújtatógyűrűk fixálása, a meggyengült részek megerősítése, hiányzó részek pótlása, sérült elemek cseréje. Ponyvavarrás, varrás javítása, leszakadt pántok visszavarrása, pótlása. Csat, cipzár, tépőzár visszavarrás, csere.

Amiért érdemes cégünket választani:
Tradicionális, több generációs múlt (Anno 1923)
Tapasztalt szakember gárda, szabómesterek
Speciális gépek, minőségi segédanyagok, kellékek
Korszerű technológiák, minőség-ellenőrzés
Komplex szolgáltatások - különleges kéréseit is megoldjuk
Belvárosi hosszított nyitva tartás (Kérésére felkeressük Önt)

Telefonszám:
06-1-478-0000
06-20-478-0000
06-30-478-0000

web: www.szolgaltatocentrum.eu
e-mail: info@szo9lgaltatocentrum.eu

Nyitva tartás:
Hétfőtől-péntekig: 8-20h
Szombat: 9-18h,
Vasárnap: 10-18h.

Cím: 1072. Bp. Akácfa u. 41. (Wesselényi u.-nál)

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.