Ár: 78 000 Ft
Kerület: XII.
Kategória: Barkács, szerszám

Ingyenes szállítás!

A berendezés jellemzői:
6 liter űrtartalom
180 W ultrahang teljesítmény
40 kHz frekvencia
200 W fűtőteljesítmény
220 V hálózati feszültség (hazai csatlakozással)
Rozsdamentes, saválló konténer
Rozsdamentes, saválló rácsbetét

Alkalmazása:

Autószerelők, motorszerelők, órások, ékszerészek, GSM telefon szerelők, számítógép szervizek, elektronikai műszerészek, gázszerelők, barkácsolók nélkülözhetetlen eszköze.

Bárhol, ahol mechanikai tisztítóeszközök (ecset, kefe stb.) által nehezen hozzáférhető helyen kosz, olajos szennyeződés, lerakódás, vízkő van jelen, nagy hasznát vehetjük a meleg tisztítófolyadék ultrahang keltette rezgésének, kavitációjának. A magas rezgésszámú folyadékrészecskék a legapróbb, legrejtetettebb zugokba is bejutnak és "kipofozzák" onnan a szennyeződést.

A rezgő tisztítófolyadék mechanikai sérülést nem okoz, ezért bátran alkalmazható a mikroelektronikában, például beázott, korrodált GSM telefonok elektronikájának tisztítása során.

A 200 wattos beépített fűtésnek, illetve az azt szabályozó automatikának köszönhetően a zsíros, olajos szennyeződés feloldása sem okozhat gondot a készüléknek. A digitális kezelőpultról a hőmérséklet tetszőlegesen állítható, akárcsak a tisztítási folyamat időtartama.

A konténer belső méretei kosár nélkül 300x150x150 mm.

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.