Kerület: XV.
Kategória: Egészségügy / szépség
Tapasztalat: >5 év tapasztalat
Foglalkoztatás jellege: Teljes munkaidő

46 éves teljesen független, egészséges, megbízható, komolyan gondolkodó ember vagyok. Keresem azt az embert, akinek szüksége van az életviteléhez szolgálataimra. Finom, házias ételeket tudok főzni, szeretem a rendet, tisztaságot. Ügyesen meg tudom szervezni a mindennapokat. Házigondozói képesítésem is van. Az ápolási feladatokat is el tudom látni. Van tapasztalatom az idősgondozásban, de öt évet töltöttem egy négy végtag-bénult nagyon kedves fiatalember mellett is. Szívesen szolgálok ki olyan embereket, akik korlátozva vannak valamilyen képességükben. Minden ajánlatra, kérésre válaszolok. Egy esetleges külföldi megbízás is érdekel.
Hát most hirtelen ennyi jutott eszembe, kérem jelentkezzen, ha kérdései vannak, vagy ha tudunk találkozni valahol egy beszélgetésre.
Köszönettel:
Halász Ildikó
0670/500-80-10

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.