(Hirdetésazonosító: 53258711) Hirdetés kezelése »
3 db
Ár: 9 600  Ft Ár: 9 840  Ft Ár: 9 600  Ft Ár: 9 000  Ft Ár: 10 080  Ft Ár: 9 720  Ft Ár: 12 000  Ft Ár: 8 760  Ft Ár: 8 760  Ft Ár: 9 720  Ft
Céges

Tulajdonságok

Helység: Miskolc
Kategória: Webszolgáltatás

Leírás

Tisztelt Cégvezető, Vállalkozó!

Gyakran szembesülünk azzal a helyzettel, hogy egy cég, kis-, középvállalkozó vagy magánszemély - bármennyire kell is neki - nem engedheti meg magának, hogy aranyáron, vagy akár "csak" 100-200 ezer forintért készíttessen weboldalt.
A jó hír az, hogy nem csak ennyiért lehet egy minőségi, egyedi honlapot indítani!

Cégem mindenkinek lehetőséget biztosít arra, hogy egy modern, letisztult, reszponzív (képernyőhöz, felbontáshoz igazodó) weboldallal rendelkezzen, és mindezt szemtelenül korrekt áron kínáljuk.
2-5 nap alatt készen van az arculattervezés, 10-20 munkanap alatt az élesített weboldala is.
Nem sablon (tamplete - wordpress, drupal, joomla stb.) vagy ingyenes honlap struktúrákról van szó, hanem egyedi fejlesztésű oldalakról.

Amennyiben rendelkezik tárhellyel és domain névvel, úgy a céges bemutatkozó oldalát már nettó 20 ezer forinttól elkészítjük Önnek.

Ha a tárhelyet és a domain nevet is mi biztosítjuk hosszú távon - tehát, ha ezt tőlünk rendeli meg - akkor a céges bemutatkozó weboldal elkészítése az Ön számára díjmentes lesz.

Jól olvasta. Díjmentes!

A díjmentesség a weboldal elkészítésére vonatkozik, ingyenessé nem tudjuk tenni a weboldal működéséhez köthető feltétlen szükséges szolgáltatásokat, amit minden esetben fizetnie kell egy weboldal tulajdonosának, bármennyiért és bárkivel készítteti azt el. (Ha külön nem is szerepel tételesen, de a díjazásba mindenkinél be van építve ez a költség.)

Ezek a költségek:

Tárhely, domain, üzemeltetés: évi nettó 12.000 Ft
Emellett felszámolásra kerül a weboldal élesítésénél egy egyszeri beüzemelési díj, ami nettó 12.000 Ft.

Összességében nettó 24.000 forintért lehet egy működő, letisztult, egyszerű, esztétikus weboldala!

Az 1 évet követően a továbbiakban mindössze évi nettó 12.000 forintot kell fizetnie, hiszen a beüzemelési költség egy egyszeri, induláskor fizetendő költség csupán.

Egyszerű a számítás. Honlapjának fenntartása mindössze havi 1000 Forintjába kerül a cégének tárhellyel, domainnel, üzemeltetéssel, mindez úgy, hogy ebben az esetben a weboldalát ingyen készítjük el, azért külön díjat nem számítunk fel.

Hihetetlen? Az.

Cégünknek mára több, mint 200 üzleti partnere van. 4 éve működünk, telefonszámunk, e-mail címünk változatlan. Levelekre az átlagos válaszidőnk 3 óra.
Ha korrekt hozzáállást, őszinte, naprakész információkat, és legfőképp modern weboldalt szeretne magának vagy cégének, bátran keressen a lenti elérhetőségek egyikén.

Weboldal: http://vendeg.com/
E-mail: info@vendeg.com
Telefon: 06-70/940-3341
Feladás dátuma: november 6. 13:01.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.