(Hirdetésazonosító: 53258711) Hirdetés kezelése »
3 db
Céges

Tulajdonságok

Országos
Helység: Miskolc
Kategória: Webszolgáltatás

Leírás

Tisztelt Cégvezető, Vállalkozó!

Nincs még saját weboldala? Itt a lehetőség, hogy egy egyedi ajánlattal éljen. Készíttesse el velünk díjmentesen a weboldalát!

Gyakran szembesülünk azzal a helyzettel, hogy egy cég, kis-, középvállalkozó vagy magánszemély - bármekkora szüksége van rá - nem engedheti meg magának, hogy aranyáron, vagy akár "csak" 100-200 ezer forintért készíttessen weboldalt.
A jó hír az, hogy nem csak ennyiért lehet egy minőségi, egyedi honlapot indítani!

Ha a tárhelyet és a domain nevet is mi biztosítjuk hosszú távon - tehát, ha ezt tőlünk rendeli meg - akkor a céges bemutatkozó weboldal elkészítése az Ön számára díjmentes lesz.

Jól olvasta. Díjmentes!

Nem sablon (tamplete - wordpress, drupal, joomla stb.) vagy ingyenes honlap struktúrákról van szó, hanem egyedi fejlesztésű oldalakról.

A díjmentesség a weboldal elkészítésére vonatkozik, ingyenessé nem tudjuk tenni a weboldal működéséhez köthető feltétlen szükséges szolgáltatásokat, amit minden esetben fizetnie kell egy weboldal tulajdonosának, bármennyiért és bárkivel készítteti azt el. (Ezt általában beépíti a megbízott cég a weboldalkészítés díjába, vagy külön költségként számítja fel. Ha megbíznak egy céget, minden esetben érdeklődjön tőlük ezekről a díjakról, hogy ne érje később meglepetés a fizetnivalókat illetően!)
Ez a költség a tárhelyet, a domain nevet és a weboldal üzemeltetését fedezi.

Ezek a költségek nálunk:

Tárhely + domain + üzemeltetés: évi bruttó 14.000 Ft.
Emellett felszámolásra kerül a weboldal indulásánál, élesítésénél egy egyszeri beüzemelési díj, ami bruttó 14.000 Ft.

Összességében bruttó 28.000 forintért lehet egy kulcsrakész, működő, letisztult, esztétikus céges weboldala, melyhez már ki van fizetve egy évre a tárhely, a domain név és az egész éves üzemeltetési díj! A weboldal elkészítése díjmentes!

Az 1 évet követően a továbbiakban mindössze évi bruttó 14.000 forintot kell fizetnie, hiszen a beüzemelési költség egy egyszeri, induláskor fizetendő költség csupán.

Egyszerű a számítás. Honlapjának fenntartása kevesebb, mint havi 1200 forintjába kerül cégének tárhellyel, domainnel, üzemeltetéssel, mindezt úgy, hogy ebben az esetben a weboldalát ingyen készítjük el, azért külön díjat nem számítunk fel.

Hihetetlen? Az. Ellenben igaz.

Médiaajánlatunkat itt olvashatja: http://vendeg.com/mediaajanlat

Cégünknek mára több, mint 200 üzleti partnere van. 5 éve működünk, telefonszámunk, e-mail címünk változatlan. Levelekre az átlagos válaszidőnk 3 óra.
Ha korrekt hozzáállást, őszinte, naprakész információkat, és legfőképp saját weboldalt szeretne magának vagy cégének, bátran keressen a lenti elérhetőségek egyikén.

Weboldal: http://vendeg.com/
E-mail: info@vendeg.com
Telefon: 06-70/940-3341
Feladás dátuma: március 8. 09:15.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.