Ár: 12 000 Ft
Helység: Miskolc
Kategória: Webszolgáltatás

Tisztelt Cégvezető, Vállalkozó!

Gyakran szembesülünk azzal a helyzettel, hogy egy cég, kis-, középvállalkozó vagy magánszemély - bármennyire kell is neki - nem engedheti meg magának, hogy aranyáron, vagy akár "csak" 100-200 ezer forintért készíttessen weboldalt.
A jó hír az, hogy nem csak ennyiért lehet egy minőségi, egyedi honlapot indítani!

Cégem mindenkinek lehetőséget biztosít arra, hogy egy modern, letisztult, reszponzív (képernyőhöz, felbontáshoz igazodó) weboldallal rendelkezzen, és mindezt szemtelenül korrekt áron kínáljuk.
2-5 nap alatt készen van az arculattervezés, 10-20 munkanap alatt az élesített weboldala is.
Nem sablon (tamplete - wordpress, drupal, joomla stb.) vagy ingyenes honlap struktúrákról van szó, hanem egyedi fejlesztésű oldalakról.

Amennyiben rendelkezik tárhellyel és domain névvel, úgy a céges bemutatkozó oldalát már nettó 20 ezer Forinttól elkészítjük Önnek.

Ha a tárhelyet és a domain nevet is mi biztosítjuk hosszú távon - tehát, ha ezt tőlünk rendeli meg - akkor egy céges bemutatkozó weboldal elkészítése az Ön számára díjmentes lesz.

Jól olvasta. Díjmentes!

A tárhely és a domain név (ez a két dolog, amit mindig, minden esetben fizetnie kell, bármennyiért és bárkivel készíttet weboldalt) nálunk nettó 12.000 Ft-ba kerül/év.
Ebben benne van a weboldal üzemeltetése, karbantartása, munkaidőben hívható ügyfélszolgálat, segítségnyújtás.

Egyszerű a számítás. Honlapjának fenntartása mindössze havi 1000 Forintjába kerül a cégének, mindez úgy, hogy ebben az esetben a weboldalát ingyen készítjük el, azért külön díjat nem számítunk fel.

Hihetetlen? Az.

Cégünknek mára több, mint 200 üzleti partnere van. 4 éve működünk, telefonszámunk, e-mail címünk változatlan. Levelekre az átlagos válaszidőnk 3 óra.
Ha korrekt hozzáállást, őszinte, naprakész információkat, és legfőképp modern weboldalt szeretne magának vagy cégének, bátran keressen a lenti elérhetőségek egyikén.

Weboldal: http://vendeg.com/
E-mail: info@vendeg.com
Telefon: 06-70/940-3341

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.