Ár: 2 300 Ft
Helység: Sárospatak
Kategória: Egyéb

Eladó:
Márai-Dormándi Oroszország Márai Sándor szemével
Kairosz Kiadó, 2003
Kötés: vászon, 328 oldal
Talált album a hajdan volt birodalmi ország életéből. Fényképek abból a korból, amikor már nem volt a sötét cári Oroszország és még nem volt egészen a még sötétebb gonosz birodalma a Szovjetunió.
Sok mindenről szól igaz szavakkal, és még többről vall igaz képekkel ez a könyv. A cári Oroszországról és a bolsevikok Szovjet-Oroszországáról. Koldusszegény hajóvontatókról, szibériai száműzött diákokról. A cári család hétköznapjairól és terroristák merényleteiről. Forradalmakról és diktátorokról, éhínségről és koncepciós perekről. Márai antikommunizmusáról és mély érdeklődéséről a világban történtek iránt. A figyelmes és elemző tekintetről és az ítéletalkotás erkölcsi mozzanatáról. A huszadik századot meghatározó földmozgásról és a földrengés nyomán a hatalmas pusztulásról. Márairól és a lelkiismeretéről szól ez a könyv. (Részlet a könyvből)

A könyv új állapotú.
Átvétele személyesen vagy postai küldeményként lehetséges. Egyeztetés alapján budapesti átadás is megoldható.

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Hasznos tippek

  • A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz, vagy Háztól-Házig szolgáltatással rendelsz az oldalon keresztül.
  • Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket!
  • Mindig nyilvános helyet válassz, ha személyesen találkozol az eladóval! Erre tökéletes megoldás lehet, ha Budapesten történik az adás-vétel, például a Jófogás Találkozási Pont
  • Érdeklődj, hogy megvan-e még az eredeti számla, garanciajegy, vagy doboz a kiválasztott termékhez!
  • Ha feltehetően fordítóprogrammal megírt eladói választ kapsz, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.