Ár: 2 200 Ft
Helység: Sárospatak
Kategória: Egyéb

Eladó:
Márai-Dormándi Oroszország Márai Sándor szemével
Kairosz Kiadó, 2003
Kötés: vászon, 328 oldal
Talált album a hajdan volt birodalmi ország életéből. Fényképek abból a korból, amikor már nem volt a sötét cári Oroszország és még nem volt egészen a még sötétebb gonosz birodalma a Szovjetunió.
Sok mindenről szól igaz szavakkal, és még többről vall igaz képekkel ez a könyv. A cári Oroszországról és a bolsevikok Szovjet-Oroszországáról. Koldusszegény hajóvontatókról, szibériai száműzött diákokról. A cári család hétköznapjairól és terroristák merényleteiről. Forradalmakról és diktátorokról, éhínségről és koncepciós perekről. Márai antikommunizmusáról és mély érdeklődéséről a világban történtek iránt. A figyelmes és elemző tekintetről és az ítéletalkotás erkölcsi mozzanatáról. A huszadik századot meghatározó földmozgásról és a földrengés nyomán a hatalmas pusztulásról. Márairól és a lelkiismeretéről szól ez a könyv. (Részlet a könyvből)

A könyv új állapotú.
Átvétele személyesen vagy postai küldeményként lehetséges. Egyeztetés alapján budapesti átadás is megoldható.

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.