Ár: 1 500 Ft
Helység: Mezőkövesd
Kategória: Szakkönyv, kézikönyv

Töretlen népszerűségnek örvend ez a legendás, mindenki által elsajátítható gyógyítási mód. Hihetetlen jó eredményeket lehet vele elérni, magam is alkalmazom. A könyv olvasatlan, két példányom van belőle, ajándéknak is megfelel.

Mindenki a Forráshoz igyekszik, mindenki úton van. Van akinek az útja ehhez a Forráshoz napfényes, virágokkal borított mezőn vezet és van akinek az útja hegyen-völgyön át vezet, nehéz terhekkel. Mindkettőjüknek menni kell, mert a szomjúság hajtja őket. Talán nem is tudnak egymásról, de ha tudnának, akkor sem biztos, hogy cserélnének egymással. Aztán egyszer találkoznak. Nagy az öröm, mert eljutottak a célig. Ekkor már nem fontos az út, mert az út csak eszköz a célig, a Forrásig. Te, aki vándor vagy mint én és igyekszel a Forráshoz, ne add fel, mert menni kell, keresni kell és találni kell. Először az utat kell megtalálni, annak az elejét. Minden út jó út, mely elvezet valahová, csak van olyan amelyről vissza kell fordulni. Ezért légy türelmes és kitartó, mert a jó út keskeny és a türelmetlenek előtt rejtve van. Az úton csak egy ember fér el egyszerre és csak egyedül tud végigmenni rajta. Lehetnek segítők, de ők vagy az út szélén állnak vagy a Forrásnál. Az az út nem jó amelyen többen mennek egyszerre egymás mellett, mert van aki előbb fárad el, van aki hajtani akar. Zűrzavar támad és ez elveszi az erőt, megöli a lelket. Az utak száma végtelen, mint az emberi lélek, mind mind a forráshoz igyekszik. Én ezek közül egyet szeretnék megismertetni, egy lehetséges utat, mely több, mint aminek látszik. Kíváncsivá tenni az olvasót és nem pedig meggyőzni. Aki úgy érzi, hogy ezen kell végigmenni, az érteni fog engem, akinek nem ez az útja az keressen, mert találni fog!
-----------------------------------------------------------------------------
Érdeklődni: emailben és telefonon egyaránt, Nézz szét a termékeim között, hátha akad köztük neked való, és akkor egy fuvarral elmegy.

Szállítási módnak postai csomagautomatát ajánlom, 490 Ft súlytól fügetlenül. Ha nem ismered, részletes ismertetőt tudok küldeni a használatáról. Csomagautomaták helyei Magyarországon, ide tudom feladni: http://www.postapont.hu/partnermaps/csomagautomata

Ha több könyvet rendelsz, akkor Foxpost csomagautomata is szóbajöhet, 790 Ft, ahhoz nekem is másik városba kell mennem.

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.