Helység: Szirmabesenyő
Kategória: Testápolás

Jó minőségű, tiszta alapanyagból - sheavaj, kakaóvaj, szőlőmagolaj, kókuszvaj, olívaolaj, 100% illóolajak - kézműves technikával készített szappanok és kozmetikumok folyamatosan eladók.
Szappanok: 7 Ft / g , kiszerelés 50-60-70-80-90-100-110-120 gramm (az aktuális készletről kérem érdeklődjön a megadott elérhetőségeken).
Kozmetikumok:
Deo stift: hűtendő 900,- Ft / 50 g / db;
Deo stift: nem hűtendő: 1100,- Ft / 50 g / db;,
Ajakír: 350,- / db;
Sheavaj habkrém: 500,- Ft / 30 g / db;
Kakaóvaj habkrém: 500,- Ft / 30 g / db;
Fürdőbomba (kicsi): 120,- / Ft / 40 g / db;
Fürdőbomba (nagy): 240,- Ft / 80 g / db;
Fürdősó: 330,- Ft / 100 g / db.
Ugyanitt kézműves varrott mikulászsák/textil ajándéktasak (nem csak ünnepi témájú textilből) 400,- Ft, neszeszerek (nem csak ünnepi témájú textilből) 650,- Ft.
A rendelkezésre álló készletről, illatokról, összetételről érdeklődjön az eladótól az oldal jobb régiójában lévő Üzenet Küldése gomb segítségével, vagy a megadott telefonszámon.
Postázás megoldható, ez esetben az ár kiegyenlítése utalással vagy utánvéttel történhet (az utánvét feláras a postai díjszabás szerint). Postázáskor a megfizetendő összeg a termékek vételárából és a csomagsúly függvényében a csomag ellenértékéből áll.
Garancia: ha a termék mégsem nyeri el tetszését, eredeti állapotban és csomagolásban 3 munkanapon belül postára adva a csomagot küldje vissza, és a vételárat az újrakézhezvételtől számított 3 napon belül utalással megtérítem.
Készpénzes fizetés személyes átvétel esetén azonnal Szirmabesenyőben, néhány nap várakozással Miskolcon, előzetes szervezést követően (csak nem sürgős esetekben) pedig Ózdon is megoldható.
Ha szeretne vásárolni Most, vagy kérdést feltenni a termékekkel kapcsolatban, kérem, üzenjen az oldal jobb régiójában lévő Üzenet Küldése gombbal, vagy hívjon a megadott telefonszámon.

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.