Ár: 1 400 Ft
Helység: Mezőkövesd
Kategória: Szakkönyv, kézikönyv

A legendás Top Trading kiadó egyik nagyon jól használható könyve. Teljesen új, soha nem volt olvasva, nincs kitörve, összefirkálva, ajándéknak is jó.

MI A Könnyű Élet Titka?
Több mint negyvenöt év mélyreható tanulmánynak és a legkülönbözőbb életkörülmények között élő emberekkel végzett ezer meg ezer kísérletnek eredménye az, amit én a Könnyű Életnek nevezek.
Mi is az a Könnyű Élet?
Könnyű Élet a teljes összeszedettség állapota, a tudat és a tudatalatti összekapcsolódása, amely az egyén legfőbb javát szolgálja és számára legelőnyösebb. Jóllehet, rengeteget írtak és beszéltek már az egyénben lakozó két személyiség kapcsolatáról, mégis keveset tettek azért, hogy ez a kapcsolat érzékelhetővé váljon. Lélektani tanulmányaim során arra törekedtem, hogy gyakorlati módszert dolgozzak ki a tudat és a tudatalatti összekapcsolására, s rátaláltam egy olyan eljárásra, melynek köszönhetően meg lehet valósítani.
Módszerem négy könnyen elsajátítható magatartásformán és hívószavak" alkalmazásán nyugszik, melyek segítségével a tudat szólhat" a tudatalattihoz és irányíthatja gondolati modelljeit. E hívószavak révén a tudatos személyiség a tudatalatti személyiséget együttműködésre tudja bírni, és így létrehozza azt a belső harmóniát, ami azonnali eredményekre vezet. Mondjuk, milyen gyakran vannak Önnek fájdalmai vagy makacs fejfájásai? Az aszpirin átmeneti megkönnyebbülést hoz, de nem hat a fájdalom okára, így az visszatér

----------
Érdeklődni: emailben és telefonon egyaránt, Nézz szét a termékeim között, hátha akad köztük neked való, és akkor egy fuvarral elmegy.

Szállítási módnak postai csomagautomatát ajánlom, 490 Ft súlytól fügetlenül. Ha nem ismered, részletes ismertetőt tudok küldeni a használatáról. Csomagautomaták helyei Magyarországon, ide tudom feladni: http://www.postapont.hu/partnermaps/csomagautomata

Ha több könyvet rendelsz, akkor Foxpost csomagautomata is szóbajöhet, 790 Ft, ahhoz nekem is másik városba kell mennem.

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.