Ár: 390 Ft
Helység: Ózd
Kategória: Ifjúsági irodalom

Tökéletes, újszerű állapotban lévő kötet.
Kiadás: 2002, Coldwell Könyvek
puhafedeles, fekete-fehér illusztrációkkal

Ez a furcsa tárgy - pecsétjén egy strucc látható szerencsepatkóval a csőrében - nem egészen úgy működött, ahogyan ezt Johnny egy rendes varázsgyűrűtől elvárta volna. Tudniillik akárhányszor megcsavarta az ujján, gazdája mindannyiszor valami különös csoda folytán egyenesen Nagy Lajos udvarába toppant."
A strucc terjeszkedik című könyv Johnny Fortunate kalandjai sorozat második kötete. Ezentúl az író saját nevén jelennek meg a kötetek, az álnév pedig a "Coldwell Könyvek"-ben él tovább. Itt az időutazásokban már nemcsak Johnny, hanem Claire is részt vesz, amire a kettőjük között kibontakozó szerelem teszi képessé. E sok idősík még feszültebbé és izgalmasabbá teszi a középkori kalandokat, amik során megtudhatjuk, miként is folytatódott és végződött Nagy Lajos élete. Misztikus jelként is felfogható, hogy halála, amivel egy korszak zárult le, éppen szeptember 11-én következett be az 1382-es esztendőben, és 2001-ben ugyanezen a napon lesz Johnny és Claire szemtanúja a World Trade Center felrobbantásának, amivel szintén egy korszak ért véget...

Kérem, nézzen szét további árucikkeim között, hátha talál érdeklődésének megfelelő terméket. Több termék együttes megrendelésével postaköltség spórolható.
Átvétel: személyesen Ózdon vagy előre utalást követően postázom, a mindenkori postai díjszabás alapján. Ez esetben a postaköltség a vevőt terheli.

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.