Ár: 390 Ft
Helység: Ózd
Kategória: Ifjúsági irodalom

Tökéletes állapotban lévő példány
Kiadás: 2002, Coldwell Könyvek
puhafedeles, fekete-fehér illusztrációkkal

A strucc vére és A strucc terjeszkedik kötetek után Gáspár Ferenc megírta a bravúros technikájú folytatást is. Ebben Johnnyt elrabolja valaki, aki rettentő gonoszságra készül... Johnny ellenáll, ám hamarosan kiderül, hogy... De ne lőjünk le minden poént! Legyen elég annyi, hogy Johnny szerelmes, bár ezt önmagának sem meri bevallani. Érzelmeit itthon, a diósgyőri vár gyiloklesőin végigsétálva sikerül megértenie. Eközben középkori énje, Szerencsés János szintén szerelmes odaát, ahol Nagy Lajos halálát követően igencsak felgyorsultak és el is durvultak az események.
"Johnny úgy gondolta, hogy ő már nem csodálkozik semmin sem. Azon se, hogy tőle állandóan kérnek valamit, azon sem, hogy Forgács Balázs rögtön felismeri őt, az amerikai kisdiákot, és azon sem, hogy maga Nagy Lajos szelleme ücsörög itt ebben az átkozott szobában."

Kérem, nézzen szét további árucikkeim között, hátha talál érdeklődésének megfelelő terméket. Több termék együttes megrendelésével postaköltség spórolható.
Átvétel: személyesen Ózdon vagy előre utalást követően postázom, a mindenkori postai díjszabás alapján. Ez esetben a postaköltség a vevőt terheli.

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.