Ár: 18 000 Ft
Helység: Békéscsaba
Kategória: Társasjáték

Eclipse English first edition (2011)
Publisher: Lautapelit.fi

Kétszer játszott, kiváló állapotban. Az ár az alapjátékra vonatkozik a populáció keretek nélkül.

Szintén eladó a fotókon is látható populáció-kockakeret készlet. Bontatlan, 9 darabos. Külön megvehető, 7000 Ft-ért.

A csomag együtt 24.000 Ft.

Átvehető Békéscsabán, Webox (599 Ft), Foxpost (790 Ft), egyéb futárszolgálat.

Leírás:
Részt akarsz venni a Galaxis megformálásában?

Az Eclipse - New Dawn for the Galaxy az utóbbi idők egyik legsikeresebb játéka.
2011. őszén jelent meg és pár hónap leforgása alatt ki is fogyott. Mindeközben rekord sebességgel haladt felfelé a Boardgamegeek.com ranglistáján és mára már a legjobb 10-ben tudja magát biztos lábakkal.
A sikere bizonyosan annak tudható be, hogy a kategóriájában (sci-fi harci stratégia) viszonylag egyszerű és könnyen megtanulható, a játékidő sem több mint 4 óra és mégis nyújtja ugyanazt az érzést, mint a komplexebb és hosszabb társai.

Emberek az idegenek ellen

A játék elején el kell döntened, hogy milyen frakciót fogsz irányítani. Lehetsz ember vagy a hat idegen kultúra egyike. Mindegyiküknek megvannak a saját gyengeségeik és erősségeik és azt is sikerült elérniük a készítőknek, hogy nem feltétlen szabnak irányt a stratégiádnak, nem erőltetnek rád semmilyen követendő utat.
Az emberek hozzák a szokásos formájukat, az átlagos középutat képviselik. Az idegenek között vannak kereskedők, vad harcosok, tudósok és zöld nyálkák is...

Szentháromság: Pénz, Tudomány, Ipar

Három nyersanyag adott a játékban, ezeket kell a lehető legjobban kihasználnod. Mindegyiknek a termelését bolygók kolonizálásával tudod megnövelni. Minden bolygó egyféle nyersanyagot képes előállítani és az előre megadott, nem lehet útközben módosítani.
A pénzből tudsz minél több akciót végrehajtani egy körben. A tudománnyal tudsz új technológiákat vásárolni. Az ipar pedig a gyártáshoz szükséges, hogy megépíthesd álmaid űrflottáját.

Szereld össze a saját űrhajódat

Attól függetlenül, hogy embereket irányítasz, vagy idegeneket, négy féle hajótípust tudsz gyártani. Ezek mind fel vannak szerelve hajtóművel, fegyverekkel, pajzsokkal, számítógépes rendszerekkel és hasonló kellemes harci eszközökkel. Gyakorlatilag a különbség közöttük a méretben rejlik. A nagyobbakra többféle fejlesztést lehet felpakolni, de drága a gyártása, míg a kisebbekre kevesebb hasznos holmi fér, de olcsó.
Sok technológia, miután kifejleszted elérhetővé teszi számodra, hogy felszereld vele a hajóidat.
Például az Ion-ágyúk helyett feltehetsz Plazma-ágyút, ha már a tudósaid feltalálták. A hajókon véges számú hely van, így aztán mindennel nem lehet őket feltupírozni, de nagyon sok lehetőséged van a kialakításra. Rajtad áll, hogy az ellenfelek ötletes hajói ellen, te milyeneket küldesz harcba.

Kiknek ajánljuk?

Az Eclipse - New Dawn for the Galaxy egy hihetetlenül jól eltalált, ötletes és jó kivitelezésű űrstratégia, ahol nagyon sok lehetőséged van a taktikázásra, mégis emberi időben lejátszható vele egy játék és a szabályokat sem kell órákon át magyarázni. A veterán űrharcosoknak ugyanúgy szívesen ajánljuk, mint a kategóriával éppen ismerkedőknek. /forrás: Szellemlovas/

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.