Ár: 56 500 Ft
Helység: Békéscsaba
Kategória: Kerti kisgépek

Igen nagy teljesítményű motorral meghajtott kerti gép, egyfázú lakossági környezetben tulajdonképpen a használható legnagyobb, ami még nem terheli túl a hálózatot. Áramfelvétele kb 12 A. Ezzel ez az AL-KO komposztáló kategóriájának legerősebb gépe. Kizárólag a teljesítményéhez igazodó hosszabbító kábellel üzemeltethető!

Állandó üzemeltetés esetén a 60%-40% terhelési szabályt be kell tartani, azaz az üzemidő 60%-ában üresjáraton kell működtetni és 40%-ában terhelés alatt.

Hengerkéses gallyaprító vágótechnológia. Kifejezetten a hosszú szárú, kemény, akár elszáradt ágak aprítására ajánlott.

Az AL-KO hengerkéses technológiája és a nagy teljesítményű motor akár a 42 mm vastagságú ágak aprítására is képes.

Vágókéses vagy hengerkéses gallyprítót használjunk? (AL-KO MH 2800 vagy AL-KO LH 2800)
A legjelentősebb különbség a vágókéses és homlokkéses vágótechnológia között az, hogy a vágókéses komposztaprító aprítéra sokkal kisebb, szétforgácsolt lesz. Így a fásabb, levelesebb kerti hulladék aprítékával jól beteríthetők az ágyások, gyorsabban érlelődő a komposzt. A hengerkéses komposztaprító kése egy élezett fogaskerék, ami inkább durva, 1-2 cm-es aprítékot készít. Ágaprítás esetén az így kapott apríték a pellethez hasonló méretű, és akár fűtésre is használható. Működése közben a komposztálandó anyagot aprítja is és pépesíti is. A hengerkés és az ütköző lemez távolság állítható, a komposztálandó ágak méretéhez igazítható. A hengerkés forgásirányának megváltoztatásávak az esetlegesen beszorult ágak visszahúzhatóak.
Az AL-KO Easy Crush LH 2800 komposztáló vágókéses technológiával működik, tehát a leírás második része vonatkozik rá.

Akár házhoz szállítva is!

Easy Crush MH 2800

csere bere nem érdekel

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.