Ár: 8 900 Ft
Helység: Pécs
Kategória: Medencék, kerti tó

Solar "Magic" Carpet szolárszőnyeg 1 db eladó. Beragasztott csőcsonkokkal. Üres mérete 1,1 méret x 2 méter. 2 négyzetméter felület.
Ez bőven elég fűtőfelület 6 m3 alatti kismedencékhez. E fölötti medencéket is fűti természetesen, de minél nagyobb fűtőfelület dolgozik, annál előbb éri el a medence a kívánt hőfokot egy hidegfront után, vagy a délelőtti napsütés hatására.
Ez az ajánlat keret nélkül értendő!

Kérhető a képen látható kerettel is. Így az ára 14900 Ft.
Ezt a vevőnek kell majd 16 csavarral készre szerelni, mert úgy nem tudom postán küldeni. Ennek az oldalán fixen vannak benne a csőcsonkok is. Használaton kívül félbe lehet hajtani és így 1 méter x 1 méter 0,1 m helyet foglal. Üres súlya 7 kg.
A keretet meg lehet dönteni a nap irányába így sokkal nagyobb felület éri a szolárszönyeget, ami nagyban növeli a hatásfokát. Pl. este 6 órakor még 100 %-on dolgozik, ha nyugat felé van fordítva. Ezzel szemben, egy fektetett szolár ugyanekkor csak max 25% teljesítményt tud elérni.
De a keret segítségével könnyeben lehet tetőre vagy kerítésre szerelni.

Nagyobb teljesítményhez több szolárt lehet könnyen összekötni.

Ajánlom még medencevízszűréshez ezt a "Csodazsák" vízszűrőt: http://www.jofogas.hu/magyarorszag/Medence_v_zsz_r__csodazs_k_50750590.htm

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenetküldéshez és a telefonszám megtekintéséhez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.