Ár: 10 000 Ft
Helység: Pécs
Kategória: Babahordozó, babaülés

Eladó egy Rőmer Bébi-Star ECE R44/03 Universal típusú és márkájú autósülés,hordozó,eredeti pamut mosható huzatos,lengőkaros,0-13 kg-os súlycsoportos,szabványnak megfelelő.Az ülés egyedi sorszámmal van ellátva.
Fémcsattal rendelkező,3 pontos automata övvel.Az ön maga 3 helyre is befűzhető a vázba,attól függően,hogy mekkora már a gyermekünk.Az övnek mindig a kisbaba válla felett kell mennie.Az öv állítása egy mozdulattal történik,alul a baba lába között kell meghúzni,akkor feszíthető a babára.Kiengedni viszont a gyerek lábánál a huzaton belül van egy fém színű rész,azt kell megnyomni,ekkor engedi ki az övet.
A karja több állásban állítható.Ha hátra van állítva,akkor lehetőség van pl.:a gyermek etetésére is ill. ilyenkor le van fixálva,nem tud hintázni az ülés.Amennyiben felül vagy közép állásban van a kar,akkor amikor már cseperedik a bébi,saját súlyánál fogva tudja hintáztatni magát benne.ha felül van a kar,lehet hordozni benne a csecsemőt.A kar állítása :jó erősen le kell nyomni és akkor lehet hátrafelé hajtani.Visszafelé ugyanígy kell eljárni.
Csecsemő fejszűkítővel rendelkezik,ez gyári tartozék hozzá.Ezt főleg újszülött és kisded korban szokás használni,hogy ne tudjon az újszülött feje elmozdulni.Ahogy nő a gyermek,utána már nem lesz rá szükség,akkor ki lehet venni.Mivel ez rövid, 1-3 hónapig használatos,ezért az eredeti huzat és ez között van egy árnyalatnyi különbség,a mosások száma miatt.
A huzata eredeti pamut anyagú,levehető és mosógépben mosható huzat,kék alapon apró fehér pettyes mintával.
Az ülés extra hosszú,78 cm hosszúságú,tehát később növi ki a baba ill. egy hosszabb gyermek is kényelmesen elfér benne.A belső szélessége 24 cm+ az oldalvédelem.
Az ülés váza műanyag,azon van a hungarocell rész,majd arra jön a gyári 1 cm vastag puha ,fehér vatelin réteg,majd a huzat és a fejszűkítő.
Az autósülést szép,tiszta,ápolt állapotban kínálom megvételre.A huzata is hibátlan.

Kérésre tudok még fotókat küldeni az autósülésről.

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.